Zij vonden wat ze zochten

Jasper

Leerling Timmerman - TEAM Bouw

In juli 2017 ben ik gestart bij TEAM Personeel. Na het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat mijn wens om een opleiding te combineren met werken via TEAM Personeel mogelijk

Toon meer

In juli 2017 ben ik gestart bij TEAM Personeel. Na het kennismakingsgesprek werd duidelijk dat mijn wens om een opleiding te combineren met werken via TEAM Personeel mogelijk was. Na een jaar heb ik opleiding nummer 1 afgerond. Nu ben ik bezig met een vervolgopleiding.

Afspraak is afspraak bij TEAM Personeel, een wijze van werken zoals het in mijn ogen hoort te zijn. Ook de persoonlijke benadering op kantoor en tijdens de werkbezoeken is een fijne manier van werken. Voor wat betreft toekomstvisie concentreer ik mij op het behalen van mijn opleiding(en) via TEAM Personeel. En ik hoop vervolgens een vaste aanstelling te krijgen bij mijn huidige werkgever!

Toon minder

Carmen

Studente

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen

Toon meer

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen is in een stagiaire en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen! Wat ik zelf heel bijzonder aan TEAM Personeel vind, is dat zij alle TEAM Krachten persoonlijk kennen en daarbij ook erg betrokken zijn.

Toon minder

Ernst Jan

Timmerman - TEAM Bouw

Werken bij TEAM Personeel vind ik heel fijn omdat alles goed georganiseerd is. Wat je bij een reguliere werkgever kan verwachten, kun je zeker ook bij TEAM Personeel verwachten! Het contact en de communicatie

Toon meer

Werken bij TEAM Personeel vind ik heel fijn omdat alles goed georganiseerd is. Wat je bij een reguliere werkgever kan verwachten, kun je zeker ook bij TEAM Personeel verwachten! Het contact en de communicatie tijdens het werk is erg prettig. Op het werk word je ook regelmatig bezocht. De zorg voor, tijdens en na het werk is top. Mijn doel is om naar een vaste aanstelling te werken!

Toon minder

Arjan Wever

Projectleider - Kuurman Groep

Wij zijn als Kuurman Groep een landelijk opererende onderhoud en nieuwbouw schildersbedrijf die ook vertegenwoordigd is in de projectinrichting, straalwerken en afdichtingen.

Toon meer

Wij zijn als Kuurman Groep een landelijk opererende onderhoud en nieuwbouw schildersbedrijf die ook vertegenwoordigd is in de projectinrichting, straalwerken en afdichtingen.

Voor het noorden van Nederland is TEAM Schilders de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste partner in het detacheren van personeel. Onze grote diversiteit aan vraag naar vaklieden kan TEAM Schilders goed voor ons invullen. Momenteel huren wij schilders, glaszetters, behangers en constructieschilders in. Het meest prettige aan de samenwerking is dat wij TEAM Schilders altijd kunnen bellen en zeker weten dat er tijdig een vakman klaar staat!

Toon minder

Marten Huizing

Schilder - TEAM Schilders

Ik werk al geruime tijd voor TEAM Schilders en het is vanaf de eerste dag altijd een goed en persoonlijk contact. Betaling volgens CAO en elke week op tijd! Daar hoef ik me nooit druk om te maken. Alles is bespreekbaar en

Toon meer

Ik werk al geruime tijd voor TEAM Schilders en het is vanaf de eerste dag altijd een goed en persoonlijk contact. Betaling volgens CAO en elke week op tijd! Daar hoef ik me nooit druk om te maken. Alles is bespreekbaar en goed geregeld!

Toon minder

Maak persoonlijk kennis

Wil jij TEAMkracht worden, een leuke baan hebben bij een goede werkgever onder de juiste voorwaarden? Of, zoek jij een TEAMkracht met de juiste papieren en zorgvuldige ondersteuning? Schrijf je in! Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Natuurlijk mag je ons ook direct bellen, ons kantoor binnen stappen of hieronder je mailadres en telefoonnummer achterlaten.