Specialist in de Bouw

In 2003 zijn wij gestart met de bemiddeling in personeel voor de bouw, waardoor wij veel ervaring hebben opgedaan op dit brede terrein met vele tevreden klanten en medewerkers tot gevolg.

Wij leveren onder andere voormannen, timmerlieden, metselaars, werkvoorbereiders en bouwvakhulpen en hebben hiermee de basis gelegd voor ons bedrijf.

Kennis van de veiligheidsvoorschriften en de CAO Bouw & Infra is hier essentieel- en deze worden dan ook altijd strikt door ons toegepast! Wij vinden namelijk dat onze TEAMspelers moeten krijgen wat ze verdienen.

Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, wat betekent dat wij ook getoetst worden op de juiste toepassing van alle voorwaarden.


Arbeidsvoorwaarden

Alle vakkrachten zijn uniek en goed in wat ze doen. Hier hoort natuurlijk een juiste beloning bij. Wij doen alles volgens de wet en regelgeving en worden regelmatig door externe partijen getoetst.

Voor vakkrachten in de bouw hanteren wij vanaf dag één de NBBU CAO in combinatie met het BouwVakpakket. Dit betekent voor een vakkracht werkzaam via TEAM ook alle juiste voorwaarden!  Zoals bijvoorbeeld:

 • salaris volgens CAO Bouw & Infra
 • bouwpensioen (BPF Bouw)
 • reisuren
 • seniorendagen
 • ATV-dagen
 • gereedschapvergoeding
 • opleidingmogelijkheden

In combinatie met persoonlijk contact en korte lijnen met onze TEAMkrachten resulteert dit uit ervaring in lange samenwerkingen. Vaak genoeg met vaste aanstellingen tot gevolg!


Werkkleding en gereedschap

We hebben een degelijk pakket samengesteld voor onze vakkrachten. Want wat is nou een vakkracht zonder vakgereedschap en werkkleding?

Wij zorgen er voor dat al onze TEAMkrachten representatief voor de dag komen met de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

TEAM heeft een ruim assortiment aan kleding, en er is voor ieder wat wils. Denk hierbij aan onder andere kwaliteitskleding van merken als Mascot, Santino, Grisport, Emma, Bata, Redbrick, Uvex, enzovoorts.

Elke vakkracht begint bij TEAM met zijn eigen toegewezen gereedschapstas met daarin elektrisch gereedschap van Makita op accu, eventueel in combinatie met een bedrijfsbus.

In de gereedschapstas zitten onder andere:

 • een combihamer
 • een schroefmachine
 • een decoupeerzaag
 • een slagmoersleutel

Maak persoonlijk kennis

Wil jij TEAMkracht worden, een leuke baan hebben bij een goede werkgever onder de juiste voorwaarden? Of, zoek jij een TEAMkracht met de juiste papieren en zorgvuldige ondersteuning? Schrijf je in! Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Natuurlijk mag je ons ook direct bellen, ons kantoor binnen stappen of hieronder je mailadres en telefoonnummer achterlaten.