Specialist in de Bouw

In 2003 zijn wij gestart met de bemiddeling in personeel voor de bouw, daarom hebben wij al veel ervaring op dit brede terrein met vele tevreden klanten en medewerkers tot gevolg.

Wij leveren onder andere voormannen, timmerlieden, metselaars, werkvoorbereiders en bouwvakhulpen en hebben hiermee de basis gelegd voor ons bedrijf.

Kennis van de veiligheidsvoorschriften en de CAO bouw is hier essentieel- en deze worden dan ook altijd strikt door ons toegepast!

Wij vinden namelijk dat onze TEAMspelers moeten krijgen wat ze verdienen en ook volgens onze NEN 4400-1 en VCU- certificering zijn wij het verplicht.


Arbeidsvoorwaarden

Alle vakkrachten zijn uniek en goed in wat ze doen. Hier hoort natuurlijk een juiste beloning bij. Wij doen alles volgens de regels en worden hier regelmatig door externe partijen voor getoetst. Voor vakkrachten in de bouw hanteren wij de CAO Bouw & Infra in combinatie met de NBBU CAO. Dit betekent voor een vakkracht werkzaam via TEAM ook alle juiste voorwaarden!  Zoals bijvoorbeeld:

  • reisuren
  • seniorendagen
  • ATV-dagen

In combinatie met persoonlijk contact en korte lijnen met onze TEAMkrachten resulteert dit in lange samenwerkingen. Vaak genoeg met vaste aanstellingen tot gevolg!


Werkkleding en gereedschap

Hier komt tekst.

Maak persoonlijk kennis

Wil jij TEAMkracht worden, een leuke baan hebben bij een goede werkgever onder de juiste voorwaarden? Of, zoek jij een TEAMkracht met de juiste papieren en zorgvuldige ondersteuning? Schrijf je in! Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Natuurlijk mag je ons ook direct bellen, ons kantoor binnen stappen of hieronder je mailadres en telefoonnummer achterlaten.